Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVINKY

Příspěvky

Výměna poštovních schránek !!!!

11. 4. 2012

V níže uvedeném odkazu naleznete termín výměny poštovních schránek za staré a postup při předání klíčů.

Odkaz: 

http://www.svvodarenska.cz/clanky/nastenka.html

 

Podepsání smlouvy o správě nemovitosti - Domovník CZ s.r.o

11. 4. 2012

Dne 28.3 2012 byla podepsána smlouva o správní činnosti našeho bytového domu. S platností od 1.4.2012 bližší informace níže:

Smlouva: 

http://www.svvodarenska.cz/clanky/uzavrene-smlouvy.html

Kontakt:

http://www.svvodarenska.cz/clanky/kontakty---externi.html

 

 

Shromáždění vlastníků - 27.3.2012

14. 3. 2012

Vážení vlastníci bytových jednotek,

na naše webové stránky byla vložena pozvánka na schůzi společenství vlastníků, která se bude konat 27.3.2012. V níže uvedeném odkazu, naleznete místo, čas konání a program schůze.  

http://www.svvodarenska.cz/clanky/pozvanky-na-shromazdeni-svj.html

 

Shromáždění vlastníků bytových jednotek: 27.3.2012

28. 2. 2012

Vážení vlastníci bytových jednotek,

na chůzi výboru byl předběžně domluven termín shromáždění vlastníků jednotek a to na 27.3.2012 v 19:00 hod. Vezměte prosím tuto zprávu jako předběžnou informaci. Samozřejmě budete v dostatečném předstihu dle stanov informování pozvánkou s programem a místem konání v domě, tak ne webových stránkách společenství.

 

Revize komínových cest

5. 2. 2012

Vážní vlastníci bytových jednotek,

vzhledem k tomu, že kominická firma nedorazila ani na jednu plánovanou revizi v našem domě. Byla domluvena individuální návštěva ve Vašich bytech po telefonické dohodě. Prosím Vás tedy o zavolání na níže uvedené tel. číslo a domluvení si termínu návštěvy. Kominíci již zde byli den po plánované návštěvě a u vlastníků, kteří ten den byli přítomni, revizi provedli.  

Kominíci:

Petr Mužík

+420 722 226 267   

Email: kominictvi.muzik@seznam.cz

 

Revize plynových rozvodů

22. 1. 2012

Dobrý den,

na webových stránkách byla uložena revizní zpráva plynového potrubí ze společných prostor bytového domu, tak z jednotlivých obytných jednotek, které byly zpřístupněny. 
Žádáme vlastníky jednotek, kteří mají netěsnost nebo nějakou závadu na plynovém rozvodu a to směrem od svého plynového měřícího zařízení do bytové jednotky, aby z bezpečnostních důvodů odstranili vyjmenované závady a vady. V případě, že byste potřebovali využít služeb revizního technika k odstranění zjištěných vad, tak napište na email výboru společenství: svjvodarenska@seznam.cz a zašleme Vám kontakt na firmu, která prováděla revizi. 
V každém případě bude na nejbližší schůzi společenství vyvozeno stanovisko nad odstraněním vad ve společných prostorech našeho domu. Bude provedena oprava plynových rozvodů a i při těchto opravách mohou být případně vady odstraněny i v jednotlivých bytových jednotkách, které by byly hrazeny samotným vlastníkem bytové jednotky. Mohlo by se tak ušetřit na jednotlivých výjezdech servisního technika.  
 
Odkaz:
 
 

Revize komínových cest:

19. 1. 2012

Vážení vlastníci bytových jednotek,

v úterý 24.01.2012 po 16:00 hodině, proběhne revize komínových cest v našem domě. Je zapotřebí zpřístupnit bytové jednotky k provedení úspěšné revize. Prosím Vás tedy o zajištení přístupu do Vašich bytů. 

Děkuji za spolupráci.

 

 

Ukončení smlouvy se správní agenturou 4-Majetková

13. 12. 2011

Dne 9. 12. 2011 bylo na společenství vlastníků Vodárenská 26/5 doručena výpověď se strany 4 - Majetkové, správní agentury a to s platností ke 31.3.2012. Neakceptovali jsme dodatek smlouvy s platností od 1. 12. 2011, kdy měla být navýšena platba za správu objektu na částku 354 Kč. Proto dle mandátní smlouvy běží tří měsíční výpovědní doba od prvního dne v následujícím měsíci, tedy od 1. ledna 2012.

 

Správní agentura - 4-Majetková a.s.

23. 10. 2011

Všem přeji hezký den, dnes našemu společenství byl doručen návrh dodatku o změně správního poplatku 4-Majetkové a to z nynějších 216 Kč/měsíčně na bytovou jednotku, na 354 Kč/ měsíčně a to s platností od 1. prosince. Vzhledem k odsouhlasení případné změny správní agentury na schůzi společenství vlastníků jednotek, Vás tímto informujeme o záměru změnit správce našeho objektu. Pokud máte kontakt a nebo reference na některou správní agenturu, která by mohla provádět správu našeho objektu, budeme rádi za každý Váš tip nebo zprávu. Děkujeme

Své návrhy můžete veřejně sdílet na uvedeném odkazu a nebo přímo zasílat na svjvodarenska@seznam.cz.

Zde klikněte a budete odkázáni na fórum společenství vlastníků.

 

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4